<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав країни, які хоче окупувати Росія  В Україні 27 травня до +27°, подекуди дощі та грози  G7 не розморозить активи, поки РФ сама не виплатить Україні компенсації, - Bloomberg  Астрономи відкрили потенційно придатну для життя планету  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікулвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.02.2021 1435

До квітня-травня карантин не посилюватимуть – Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов вважає, що запроваджувати жорсткіші карантинні заходи до квітня-травня не має потреби.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє Укрінформ.

"Згідно з нашою стратегією ми не думаємо, що нам потрібно буде вводити більш жорсткі заходи, ніж ті, що є зараз, до, скажімо так, квітня-травня цього року", - сказав Степанов.

За його словами, у порівнянні з квітнем 2020 року медична система стала більш потужною.

Степанов зауважив, що попри критику, стратегія протидії COVID-19, яку обрав уряд принесла результат.

"Ми отримуємо той результат, який хотіли від цих стримувальних факторів, які несуть ці карантинні заходи", - сказав Степанов.

Він нагадав, що в перший тиждень грудня 2020 року було зафіксовано 89 тисяч хворих на коронавірусну хворобу, за перший тиждень лютого - 25505 хворих. Так само, за його словами, зменшилась кількість хворих на COVID-19, які одночасно перебувають в лікарні: в перший тиждень грудня це було 28 тисяч осіб, станом на зараз — менше ніж 18 тисяч.

Оценка материала:

5.00 / 1
До квітня-травня карантин не посилюватимуть – Степанов 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.02.2021 1435
Еще материалы раздела «Суспільство»