<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
11.02.2021 553

Проїзд у маршрутках Київщини може подорожчати на 10-25%

Вартість проїзду у громадському транспорті Київської області зросте з 15 лютого, на деяких маршрутах подорожчання може скласти від 10 до 25%.

Про це заявив керівник Асоціації автоперевізників Київщини Олексій Павленко, повідомляє Укрінформ.

«‎Подорожчання вартості проїзду на Київщині однозначно буде, починаючи з 15 лютого на деяких маршрутах подорожчання складе від 10 до 25%...Зросла мінімальна зарплата, вдарило обмеження кількості пасажирів у салоні, спад пасажиропотоку, люди перейшли на віддалену роботу, все зросло в ціні. Тому це можна назвати не подорожчанням, а індексацією тарифу», - сказав Павленко.

Він зауважив, що подорожчання необхідне також і для забезпечення оновлення автопарку.

Павленко розповів, що з 1 лютого вже відбулося подорожчання у Баришівському, Згурівському та Ірпінському районах.

Також він нагадав, що приватні перевізники, згідно з українським законодавством, самостійно можуть змінювати вартість проїзду.

Оценка материала:

5.00 / 1
Проїзд у маршрутках Київщини може подорожчати на 10-25% 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
11.02.2021 553
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»