<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.02.2021 2609

Зірка серіалу «У полоні минулого» Аліна Гросу надала докази того, що не робила пластику

15 лютого о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 16-серійної картини «У полоні минулого». У серіалі знялася актриса і співачка Аліна Гросу. Зірка часто чує питання про те, чи робила пластичну операцію. Гросу заперечує будь-яке втручання у свою зовнішність, і наводить переконливий доказ що до цього.

Кілька років тому у Аліни Гросу народився молодший брат, якого співачка обожнює.

«Відносно пластики часто задають питання, і у мене з’явився ще один маленький доказ, що у мене її немає. У мене є молодший брат, і таке відчуття, що це копія мене. У нього такий же ніс, досить великі очі і щічки круглі. Залежно від ракурсу і косметики ти все одно виглядаєш абсолютно по-іншому. Але мій брат більше на мене схожий, ніж на моїх батьків. Просто копія. Тільки волосся, колір світліший, ніж, був у мене, коли я народилася», - розповіла артистка.

Також Гросу зазначає, що брат, як і вона, артистичний і дуже любить її творчість.

«У дитинстві батьки говорили, що я була ідеальною дитиною. Ось те ж саме і з ним зараз відбувається. Він абсолютно тихий, якийсь розсудливий. З ним спокійно можна розмовляти. Він не скандалить, не кричить – просто наполягає на своєму. Єдине, з чим особисто я борюся, коли бачу, я не хочу, щоб він дивився дуже багато мультиків. А він українською мовою починає у мене просити подивитися по 15 разів. Він буде наполягати дуже довго на своєму. Загалом, він упертий, але спокійний. І, напевно, у мене такий вік, коли вже і своїх дітей можна було б завести. Брат для мене дуже рідний, навіть більше, ніж брат. Просто все на світі. Шалено його люблю», - сказала зірка.

Раніше аргументом на користь того, що у Гросу немає пластики, вона називала страх уколів. Крім цього співачка також боїться бджіл, павуків, самотності, втратити когось з близьких людей і лікарень.

У серіалі «В полоні у минулого» Аліна Гросу зіграла суперечливого персонажа на ім'я Аврора. За сюжетом, патологоанатом Віра, яка в минулому мала успішну кар'єру хірурга, тепер живе однією роботою і турботами про родичів. Після невдалого роману вона повертається до рідного міста, сподіваючись зрозуміти, як жити далі. Одного разу Віра дізнається, що її молодшого брата звинувачують в убивстві, яке, за його словами, він не скоював. Ситуація ускладнюється, коли розслідування доручають Федору, від якого у Віри до цього моменту не було таємниць. Але найстрашніше – чим глибше копає Віра, тим більше дивних, неприємних, відверто страшних речей починають відбуватися у їхній родині. Дівчина розуміє: за цими бідами хтось стоїть. Хтось злий, мстивий, який прагне за всяку ціну знищити її сім'ю. Заплатити за їхнє темне минуле, про який Віра не знає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка серіалу «У полоні минулого» Аліна Гросу надала докази того, що не робила пластику 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.02.2021 2609
Еще материалы раздела «Суспільство»