НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.02.2021 653

В «Головній темі» розповіли, як підібрати ідеальні парфуми

Квіткові, фруктові, цитрусові – ринок парфумерної продукції пропонує досить широкий вибір ароматів. Проте серед цього різноманіття знайти той, що підійде саме вам і вдало підкреслить вашу індивідуальність, не так просто. В суспільно-резонансному проєкті «Головна тема» з Оленою Кот на каналі «Україна» аромастилістка Анна Сердюкова поділилася дієвими лайфхаками, як вибрати ідеальні для вас парфуми.

Перша порада - пробуйте не більше 3-х ароматів за один візит в магазин. Інакше вони змішаються і заплутають вас.

По-друге, наносіть парфуми на передпліччя, а не на паперову смужку:

«На блотері ви відчуваєте аромат так, як його задумав парфумер, але - на вашому тілі він буде звучати інакше», - зазначила експертка.

А, по-третє, найкраще прийти до магазину вранці, нанести на себе парфуми, які вас зацікавили, із тестеру, і одразу вийти. Якщо за день аромат не набридне - сміливо купуйте!

«На розкриття аромату іде не 15 хвилин, тому так важливо його поносити на собі. Адже аромат – це як сукня, яку варто одягнути, щоб побачити, як вона на вас лежить», - розповіла Анна Сердюкова.

Також експертка запевняє, що популярна думка: «якщо ви не відчуваєте на собі запаху парфумів - це знак, що вони вам підходить» - міф. Насправді ви не відчуваєте аромат від того, що ви до нього звикаєте.

Міфом є і те, що парфуми треба підбирати відповідно до вашого віку, чи, наприклад, під колір волосся.

Краще підбирати аромат під стиль одягу, радить Анна. Наприклад, тим, хто віддає перевагу простим та зручним речам, можна спробувати парфуми з нотками зеленого чаю та цитрусових. Для шанувальників класики підійдуть квітково-солодкі запахи. А любителям неординарного одягу, варто придивитися до теплих, пряних ароматів. 

Оценка материала:

5.00 / 1
В «Головній темі» розповіли, як підібрати ідеальні парфуми 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.02.2021 653
Еще материалы раздела «Афіша»