<
НОВИНИ ДНЯ: Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  Байден підписав закон, який забороняє імпорт з Росії збагаченого урану для атомних електростанцій  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Шольц зробив несподівану заяву про саміт миру в Швейцарії: чи чекати на кінець війни  Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони  ЗСУ готуються знищити Кримський міст: Путін вже пішов на крайні заходи  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.02.2021 563

«Ранок з Україною»: Євген Кот поділився рецептом улюбленого десерту

На «Смачний ексклюзив» з Марією Мельник прийшов відомий танцівник Євген Кот. В ефірі «Ранку з Україною» на каналі «Україна» артист розповів, яким десертом час від часу дозволяє собі поласувати і поділився власною методикою його приготування.

«Сьогодні будемо готувати мій улюблений десерт – Тірамісу. Я його просто обожнюю, але мені багато не можна, – коментує танцівник Євген Кот у програмі «Ранок з Україною». – Я просто хочу всім побажати, щоб вам було так само солодко, як нам з цим Тірамісу».

Щоб повторити десерт за рецептом танцівника знадобляться:

Печиво Савоярді – 1 уп.

Сир Маскарпоне – 250 г

Вершки 33% – 200 мл

Зварена чорна кава – 300 мл

Цукрова пудра – 3 ст.л.

Чорний шоколад – 50 г

Збити вершки, додати до них Маскарпоне і цукрову пудру. Нарізати Савоярді та змочити у заздалегідь звареній чорній каві. Викласти у склянку шарами печиво, крем і знову печиво та крем. Прикрасити тертим шоколадом.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Євген Кот поділився рецептом улюбленого десерту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.02.2021 563
Еще материалы раздела «Афіша»