<
НОВИНИ ДНЯ: Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш поясниввсі новини дня
Життя та Стиль
Події
18.02.2021 2169

У Рівному загорілася обладміністрація

У Рівному горіла обладміністрація. Займання сталося вдень 17 лютого на другому з шести поверхів адмінбудівлі – там розташований департамент агропромислового розвитку.

269823_18.02.21

Рятувальники оперативно евакуювали півсотні осіб. В результаті ніхто не постраждав, але в одному з кабінетів вигоріли меблі.

"Завдяки оперативності вогнеборців пожежу вдалося ліквідувати на ранній стадії та не допустити поширення вогню на поряд розташовані кабінети", – зазначили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Обласне управління ДСНС виділило для боротьби з вогнем дев'ять пожежно-рятувальних машин та 42 осіб особового складу – розказали в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Причина пожежі наразі з'ясовується. Ймовірно, НП сталася внаслідок замикання електропроводки.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Рівному загорілася обладміністрація 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
18.02.2021 2169
Еще материалы раздела «Події»