<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООН  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛКвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.02.2021 650

«Головна тема» з’ясує реальну причину хвилі дитячих самогубств в Україні

В суботу, 20 лютого, в оновленому суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть розслідування загадкових дитячих смертей, що шокують українців останнім часом, а також розкажуть, як вберегти дитину від біди.

Того дня Леонід із Запоріжжя їхав із родиною на автівці. Аж раптом побачив на високій дамбі дівчинку-підлітка. Чоловік одразу зрозумів – дитина хоче скоїти щось жахливе! Не роздумуючи, швидко зупинив автівку та побіг до дівчини. Він схопив її, і вони разом упали. Як з’ясувалося пізніше, дівчинка опинилася на краю дамби – через гру в соціальній мережі. І саме це, вважає чимало експертів, могло стати причиною низки дитячих смертей, що ширяться Україною останнім часом. Проте існують й інші версії мотивів дитячих самогубств.

«Головна тема» вирішила розібратися і провела соціальне розслідування загадкової серії дитячих смертей, в ході якого з’ясували, що спільного між резонансними трагедіями та яка їх реальна причина – наслідки коронавірусу чи комп’ютерна гра. В програмі експерти та психологи пояснять, як вчасно помітити, що в дитини проблеми і якими словами та діями зупинити за крок до неминучого.

У новому випуску влаштують відразу три унікальних експертизи вживаних речей, аби вияснити, чим пахне секонд-хенд і чи дійсно він настільки токсичний та небезпечний. А ще проведуть таємний рейд агенціями допомоги пенсіонерам, що пропонують перерахувати пенсію та добитися її підвищення, і покажуть, чи справді вони можуть збільшити пенсію чи заберуть останнє.

Також журналісти проєкту зроблять ексклюзивне викриття, і розкажуть, скільки насправді заробляють блогери-мільйонники, що хизуються перед своїми підписниками шикарними машинами, елітними квартирами і постійними поїздками на відпочинок в екзотичні країни, і що при цьому вони ховають за кадром. Глядачі дізнаються, у чому секрет відео, що збирають мільйони переглядів і як зняти ролик для соцмереж і на цьому заробити.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема» з’ясує реальну причину хвилі дитячих самогубств в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.02.2021 650
Еще материалы раздела «Афіша»