<
НОВИНИ ДНЯ: Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти гроші  Чому Путін раптово заговорив про мир: експерт пояснив, чого прагне РФ  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  США пригрозили санкціями банку Raiffeisen через зв'язки з Росією, - Reuters  Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.02.2021 630

Канал «Україна» покаже прем’єру мелодрами з Адою Роговцевою

У неділю, 21 лютого, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра 4-серійного фільму «Намалюй мені маму» виробництва продакшн-компанії IVORY films на замовлення телеканалу «Україна».

Нова картина розповість про екскурсовода музею Ніну Косенкову (Олена Шилова). Життя дівчини – спокійне та розмірене, а коло її спілкування – це картини в музеї і приятелька по дому Олена Миколаївна (Ада Роговцева), в минулому відома оперна співачка.

Одного разу випадково Ніна знайомиться в магазині з 9-річним Сашком (Олексій Сморигін), який в автомобільній аварії втратив маму і сестру. Дівчина обіцяє хлопчику намалювати портрет його мами. Та в цей же час на роботі у Ніни починаються проблеми. Побоюючись залишитися без заробітку і засобів до існування, Ніна здає кімнату у своїй квартирі Роману, приємному й освіченому хлопцеві. З цієї миті героїня втягнута в круговерть кримінальних інтриг і зрад, адже Роман виявиться зовсім не тим, кого із себе удає. І тільки маленькому Сашкові до снаги допомогти Ніні впоратися з негараздами.

Роль харизматичного Романа втілив популярний артист Валентин Томусяк. Насправді його герой – актор, який хоче втертися в довіру до Ніни і таким чином вплинути на її сусідку Олену Миколаївну, щоб та продала свою квартиру за безцінь.

«Я був дуже радий попрацювати в цьому фільмі з Адою Миколаївною Роговцевою, – каже Валентин Томусяк. – Й особливе задоволення – ще раз вийти на сцену рідного Університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, де проходили зйомки вистави мого персонажа».

У серіалі також знялись актори Всеволод Болдін, Марк Дробот, Сергій Сипливий, Лесь Задніпровський.

За словами режисера Антона Гойди, у фільмі порушено популярну в усі часи тему «чорних ріелторів». Та попри детективну лінію, переважає в сюжеті мелодраматичний жанр.

«Це історія життя, кохання і трішки злодійства, – розповідає Антон Гойда. – Герої, які спершу здавалися позитивними, виявляється, переслідують свої не дуже чесні цілі. А для всіх інших важливо не потрапити в халепу і вчасно розкусити шахраїв».

Автор сценарію – Марія Бек. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов. Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася продакшн-компанія IVORY films. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем’єру мелодрами з Адою Роговцевою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.02.2021 630
Еще материалы раздела «Афіша»