НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.02.2021 731

Ведучий «Ранку з Україною» з'явиться в нових серіях «Реальної містики»

Новий сезон серіалу «Реальна містика» готує багато сюрпризів. Одна з них – несподівані зіркові герої. Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман взяв участь у зйомках серіалу та розповів, про яку роль у великому кіно мріє.

Ведучий «Ранку з Україною» Григорій Герман став героєм «Реальної містики». І зіграв він самого себе.

«Я граю себе – це називається модним словом «камео». Я приходжу сюди для того, щоб забрати Віру Іванівну. Вона перемогла в якомусь конкурсі», – коментує ведучий «Ранку з Україною» Григорій Герман.

За сценарієм, Віра Іванівна – палка прихильниця Григорія і вона виграла з ним вечерю. Та спочатку не змогла на неї потрапити.

Олена Рєпіна, яка грає у серіалі Віру Іванівну, не лише в «Реальній містиці», а й у реальному житті обожнює Григорія.

«Я не вперше знімаюсь із Гришею! Моя родина брала участь у шоу «Свекруха чи невістка». Потім я декілька разів приходила на «Ранок з Україною». З Гришею завжди легко працювати, тому що він великий профі! А ще дуже хороша і весела людина!» – зізналась зірка «Реальної містики» Олена Рєпіна в ефірі каналу «Україна».

Григорій Герман досвід зйомок у фільмах має невеликий. Зізнається, що хотів би зіграти у великому кіно.

«Це має бути щось пацаняче. Я не актор, думаю, мені було б надзвичайно важко перевтілитись у когось, ким я не є. Напевно, хотів би зіграти когось близького мені по духу, тобто чоловіка 45-ти років, бородатого, одруженого і з дітьми», – поділився Григорій Герман.

Тож чекатимемо появу відомого телеведучого на великих екранах!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Ранку з Україною» з'явиться в нових серіях «Реальної містики» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.02.2021 731
Еще материалы раздела «Афіша»