<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.02.2021 509

«Головна тема»: Шок-викриття нелегальних пансіонатів - за що стареньких прив’язують до ліжка?

В суботу, 27 лютого, в оновленому суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», здійснять резонансне викриття нелегальних будинків для літніх людей та покажуть, які жахливі знущання над старенькими відбуваються у їх стінах.

Трагічна пожежа в нелегальному пансіонаті для людей літнього віку у Харкові збурила усю країну – 15 мешканців загинули в полум'ї! Відтак почалася хвиля перевірок та закриття подібних закладів. Але чи закрили всі? «Головна тема» вирішила з’ясувати і влаштувала резонансний експеримент під прикриттям, якого ще ніхто в Україні не робив!

Аби проінспектувати нелегальні пансіонати і виявити, що там насправді відбувається, команда проєкту залучила пенсіонерку Тіну Леонтіївну, яка на собі перевірила, як це – жити в будинках для літніх людей. Ще одним таємним агентом стала прибиральниця Оксана, що влаштувалася доглядальницею в один з приватних пансіонатів.

Те, що виявили в результаті сенсаційного розслідування, шокує усіх! Навіщо стареньких прив’язують до ліжка? Чому не пускають до туалету? І що підсипають в їжу пенсіонерам? Глядачі побачать у гучному ексклюзиві цього тижня!

Також на всіх чекає масштабний «вибуховий експеримент», в ході якого команда проєкту разом з поліцією перевірила, як реагують українці, коли бачать підозрілі речі без господаря в місцях, де найчастіше вчиняють теракти, та що робити з покинутими речами, які насторожують.

Та аби дізнатися, що відбувається з організмом, якщо замість цукру вживати замінники і мед, журналісти проведуть солодкий експеримент і з’ясують, на якій із дієт – медовій чи з штучними підсолоджувачами знизиться ризик захворіти на цукровий діабет і зменшиться вага.

В «Головній темі» розкажуть, як швидко перевірити, чи не краде роботодавець ваші стаж та гроші, і як повернути платню за усі відпрацьовані роки у випадку, коли ваш працедавець недобросовісний. А ще перевірять ТОП-5 методів боротьби з метеочутливістю, які рекомендують лікарі з усього світу, і розкажуть, що треба робити, аби від погодних катаклізмів не крутило суглоби та не розколювалась голова.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: Шок-викриття нелегальних пансіонатів - за що стареньких прив’язують до ліжка? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.02.2021 509
Еще материалы раздела «Афіша»