<
НОВИНИ ДНЯ: Суд заборонив діяльність в Україні проросійської партії СПАС: чим вона відома  Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавствівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.02.2021 522

Актор серіалу «Незакрита мішень» поділився секретом свого міцного шлюбу

Артем Алексєєв зіграв головну роль у серіалі «Незакрита мішень», який вийде 1 березня о 21:00 на каналі «Україна». У реальному житті актор та його чарівна дружина зіграли більше 10 весіль. Причому кожне наступне свято не пов'язане з точною датою. На знімальному майданчику каналу «Україна» він розповів про 2 важливих правила щасливих стосунків.

1 березня о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 24-серійного фільму «Незакрита мішень». Одну з головних ролей в серіалі виконав Артем Алексєєв.

Якщо зайти на сторінку актора в Instagram, то можна побачити величезну кількість його світлин з дружиною. Подружжя часто влаштовує весілля, запрошують друзів, багато подорожує і завжди разом, навіть коли необхідно їхати працювати в іншу країну. У стосунках Артема та його дружини Каті є два незмінних правила. І ніщо не може на них вплинути.

«Перше правило – ми домовилися, що не бажаємо одне одному зла. Це дуже проста формула, – сказав зірка серіалу Артем Алексєєв. – Навіть коли один із партнерів може розмовляти на підвищених тонах і зо зла розбити тарілку, його половина повинна розуміти, що сказані слова, розбита тарілка або зачинені двері – це все робиться на емоціях чи через накопичену втому».

Актор переконаний, що в такі моменти ніхто в парі не бажає своєму партнеру зла. Просто дві людини втомилися, тому вони щось голосно висловили одне одному. Але це не означає, що потрібно негайно збирати речі й шукати заміну.

«Друге незмінне правило – ми почали будувати стосунки на правді, – пояснив Артем Алексєєв. – Ми говоримо її одне одному в будь-якій ситуації. Навіть якщо вона дуже жорстока, коли ти розумієш, що все – скажеш і тобі хана».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Незакрита мішень» поділився секретом свого міцного шлюбу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.02.2021 522
Еще материалы раздела «Афіша»