<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.02.2021 495

Новий ефір грандіозного шоу «МАСКА» проведе агент 007

У суботу, 27 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде шостий випуск гіпершоу «МАСКА». Шість загадкових учасників групи Б вражатимуть та ще більше заплутуватимуть глядачів, а ведучий проєкту Володимир Остапчук вкотре здивує новим образом – суперагента Джеймса Бонда.

Понад 2 десятки фільмів, суперзірки в головних ролях і мільйони фанатів по всьому світу – феномен найпопулярнішого кіношпигуна намагаються розгадати упродовж кількох десятиліть. А українські телеглядачі разом із зірковими детективами вже другий місяць відгадують, які знаменитості майстерно замаскувались у неповторних образах шоу «МАСКА». Цієї суботи масштабний телепроєкт каналу «Україна» перетвориться на справжній шпигунський блокбастер, а його ведучий Володимир Остапчук стане легендарним агентом 007.

«Називайте мене Бонд. Джеймс Бонд, – каже Володимир Остапчук. – Усі свої дитячі мрії я втілюю в нашому шоу. Мені завжди хотілося спуститись на гелікоптері, як агент 007. Саме так я вчиню на початку нового випуску. Зізнаюсь, висіти без страховки на відстані 3 метрів від землі трохи лячно. Висоти я не боюсь, але страх впасти є. Щоб на зйомках ніхто не зазнав травм, ми щоразу перед ефіром проводимо репетиції. І вже цієї суботи знову подаруємо нашим глядачам найграндіозніше, найтаємничіше та найзірковіше шоу планети – «МАСКА».

У шостому випуску грандіозного проєкту глядачі побачать нові виступи учасників групи Б, серед яких величний Лев, веселий Буряк, ефектна Бабка, мужній Носоріг, магічний Мольфар і надзвичайно милий Циклоп. Чим дивуватимуть герої цього разу? І чию особу розсекретять у кінці епізоду?

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Новий ефір грандіозного шоу «МАСКА» проведе агент 007 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.02.2021 495
Еще материалы раздела «Афіша»