<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.03.2021 972

У гіпершоу «МАСКА» розкрили особу, що ховалась під маскою Лева

У шостому випуску найзагадковішого шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», розкрили царя звірів – Лева. Зіркові детективи довго сперечались щодо особи, яка ховалась під маскою, а Андрій Данилко навіть поставив на кін свою квартиру в центрі Києва та пообіцяв з’їсти кепку і станцювати голяка у шоу, якщо це виявиться не Олександр Пономарьов.

У першому ефірі гіпершоу «МАСКА» ефектний велетень Лев виконав пісню «Варто чи ні» популярного українського артиста Олександра Пономарьова. Тоді ж у зіркових детективів з’явились перші здогадки щодо особи, яка сховалась під маскою царя звірів. Під час одного з останніх виступів учасника Андрій Данилко зробив гучну заяву – якщо це не Олександр Пономарьов, то він роздягнеться і станцює перед усією країною. У крайньому ж випуску проєкту учасник не втримався і прокоментував це, а ще дав кілька нових підказок про себе:

«Шановний майстре відгадок, сподіваюсь, ви приготувались до оголеного танцю. Я вже мрію на це подивитись! – зазначив Лев в ефірі каналу «Україна». – Я полюбляю слухати українських виконавців, але не DZIDZIO, адже він намагався мене переспівати, Олег Винник – теж! Тому краще слухатиму учасників шоу «МАСКА». Проте, хіба той Носоріг кращий за мене? Прийшов час покласти на лопатки своїх конкурентів!»

Лев продемонстрував неймовірний вокал під час виконання пісні «The Final Countdown» шведського рок-гурту «Europe», чим остаточно переконав Андрія Данилка та DZIDZIO у тому, що це ніхто інший, як Народний артист України Олександр Пономарьов. Приєднався до чоловіків і Олег Винник – артист пообіцяв, що у випадку, якщо це не Пономарьов, він станцює у фонтані під славнозвісною квартирою Андрія Данилка, на яку, до речі, він теж зробив ставку.

NK | Настя Каменських та Оля Полякова ж своїх партнерів не підтримали, проте під час останньої номінації вагались щодо вибору маски, яка розкриє свою особу.

«Ви знаєте, я фанатка Носорога і не приховую цього! Але мені так шкода – крім того, що Андрій буде голий, та ще й залишиться на вулиці, без квартири! Проте, Андрію, якщо ти будеш голим, то я тебе запрошую жити до себе», – сміючись, прокоментувала Оля Полякова у шоу «МАСКА».

Проте все ж під маскою Лева був Олександр Пономарьов, і зіркові детективи були йому раді, а Андрій Данилко запевнив – майже не мав сумнівів, адже такий голос і талант видно неозброєним оком.

«Що я тільки не робив, коли співав ці пісні! Вже як тільки не змінював голос, а ви все одно впізнали. В мене навіть вже мрія з’явилась – я думав, ви мене трохи потримаєте в шоу, а ще побачити цей танець у виконанні Данилко! Андрію, уяви, якби це був не я! І ти, Олегу, уяви! Як же мені хотілось, щоб це був не я», – сміючись, зізнався Олександр Пономарьов у гіпершоу «МАСКА».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гіпершоу «МАСКА» розкрили особу, що ховалась під маскою Лева 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.03.2021 972
Еще материалы раздела «Афіша»