НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистіввсі новини дня
Політика
Світ
03.03.2021 610

Пашинян пропонує провести дострокові вибори у Вірменії

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян пропонує провести дострокові парламентські вибори в 2021 році. Але для цього треба домовитися з опозицією.

Про це він заявив в парламенті під час години запитань до уряду, передає armeniasputnik.am.

"Ми розглядаємо вибори як засіб відновлення суспільної солідарності. І вибори - механізм вирішення цього питання, можливість для народу висловитися. Щоб висловити думку могли не тільки ті наші громадяни, у яких є час для участі в урядових або опозиційних мітингах, але й усі", - підкреслив Пашинян.

Він додав, що влада буде гарантом того, що вибори будуть вільними, прозорими та чесними.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пашинян пропонує провести дострокові вибори у Вірменії 5.00 5 1
Політика / Світ
03.03.2021 610
Еще материалы раздела «Світ»