<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.03.2021 718

Канал «Україна» покаже прем'єру фільму з Тарасом Цимбалюком у головній ролі

У неділю, 7 березня, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Любов матері» спільного виробництва компанії FILM.UA Group і каналу. В основі сюжету – вічний конфлікт між свекрухою і невісткою, який призведе до незворотних наслідків.

Маша Сорокіна щаслива – її коханий Сергій освідчується їй. Але мати Сергія – багата і зарозуміла дама на ім'я Маргарита – вважає, що проста дівчина, яка виросла в дитбудинку, не варта її єдиного сина. Вона дізнається про таємницю, яку багато років зберігає Маша, і оголошує їй нещадну війну.

Головні ролі в картині виконали актори Дарія Плахтій і Тарас Цимбалюк. За словами артиста, його герой Сергій – досить неоднозначний хлопець, але тим цікавіше втілювати персонажа і знаходити нові фарби в його характері.

«Глядачі спочатку бачать лише частину натури мого героя. Він дуже харизматичний і своїми діями зачаровує всіх. Але потім він проявляє й інші риси, не настільки приємні. Все як у житті, де немає хороших і поганих. Не можу сказати, що він мені близький, але грати персонажів, не схожих на себе, дуже цікаво», – каже Тарас Цимбалюк.

За словами режисера Ірини Громозди, ця емоційна і напружена історія не залишить байдужим нікого. Також режисер відзначає прекрасний акторський ансамбль проєкту.

«На мій погляд, фільм «Любов матері» – як кавер-версія притчі Соломона про двох жінок, які не могли поділити дитину й обидві називали себе його матір'ю. У нашій мелодрамі невістка та свекруха боротимуться за любов і увагу головного героя Сергія. У цій історії багато емоцій і пристрастей, є кохання і ненависть, таємниці та інтриги. А ще у нас дуже гарний каст – у головних ролях знялися Дарія Плахтій, Тарас Цимбалюк, Петро Риков, Анастасія Буніна, Дарія Єгоркіна й інші актори», – розповідає Ірина Громозда.

Оператор-постановник – Сергій Граблєв. Продюсери – Віктор Мірський, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Катерина Швець. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році. 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму з Тарасом Цимбалюком у головній ролі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.03.2021 718
Еще материалы раздела «Афіша»