<
НОВИНИ ДНЯ: Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозомвсі новини дня
Бізнес
Економіка
05.03.2021 481

Названі можливі терміни "приїзду" місії МВФ

Місія МВФ може відновити роботу в Україні в квітні, після того, як перестане діяти рішення влади про граничну ціну на газ.

Про це заявив глава партії Слуга народу Олександр Корнієнко, повідомляє Суспільне.

"Місія МВФ завершила свою проміжну роботу і вони вказали на нюанси в нашій спільній роботі, які їх хвилюють щодо виконання домовленостей. Сказали, що скоро повернуться, зокрема, після того, як закінчиться наша історія з газом. Вона триває до першого квітня", - сказав нардеп.

Він зазначив, що питання регулювання цін на газ - не єдине зауваження МВФ до України. Також їх хвилює судова реформа і антикорупційне законодавство.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названі можливі терміни "приїзду" місії МВФ 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
05.03.2021 481
Еще материалы раздела «Економіка»