<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
06.03.2021 646

Школи в Україні переводять на дистанційку

В Україні в чотирьох областях дітей переводять на дистанційне навчання через зростання коронавірусу. При цьому вже на дистанційному навчанні перебувають учні трьох областей з "червоної" зони карантину.

Як повідомляє РБК-Україна, на дистанційне навчання переводять школи у Львівській області. Таке рішення прийняла 5 березня обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

"За підсумками засідання комісії закладам загальної середньої, позашкільної, професійної передвищої і вищої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних навчальних закладів з 9 березня рекомендують перейти на віддалений режим навчання", - заявили у Львівській ОДА.

Також, з 15 березня школам рекомендували розпочати канікули.

Крім цього, на дистанційку перевели учнів середніх і старших класів в Закарпатській області. При цьому учням 1-4 класів дозволено відвідування шкіл. Також відкритими залишаються дитячим сади.

Одесі учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання з 15 по 19 березня. З 22 по 26 березня в одеських школах будуть канікули. При цьому учні молодших класів також зможуть навчатися дистанційно, якщо буде відповідне бажання у їхніх батьків.

У Вінницької області на дистанційне навчання ще 3 березня перевели учнів 1-4 класів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Школи в Україні переводять на дистанційку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
06.03.2021 646
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»