<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеціївсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2021 491

Війна на Донбасі: п’ять обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби, 7 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, поблизу Авдіївки та населеного пункту Лебединське збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також зі станкового протитанкового гранатомета. Біля населеного пункту Опитне окупанти вели неприцільний вогонь у бік українських позицій з підствольного гранатомета, а поблизу населеного пункту Південне, загарбники здійснили прицільні обстріли з протитанкового ракетного комплексу та стрілецької зброї.

Як зазначається, на обстріли противника ЗСУ відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед українських воїнів немає. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Станом на 7-му годину ранку, 8 березня, обстановка в районі проведення ООС залишається контрольованою. З боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. У районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Українські захисники відповіли окупантам вогнем у відповідь.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: п’ять обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
08.03.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»