<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.03.2021 563

В Україні зареєстрували китайську COVID-вакцину Sinovak

Міністерство охорони здоров'я України зареєструвало вакцину китайського виробництва Sinovak.

Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я Ігор Іващенко.

"МОЗ прийняло рішення про державну реєстрацію екстреного медичного застосування вакцини для профілактики COVID-19 виробництва команії Sinovak, яка називається Короновак. Дане рішення було прийнято Міністерством охорони здоров’я на основі вивчення матеріалів, а саме реєстраційних посвідчень, матеріалів, які були надані виробником, щодо автентичності їх. А також проведення аналізу “користь/ризик” та клінічних досліджень щодо безпечності застосування вакцини", - повідомив Іващенко.

Він нагадав, що це вже третя вакцина, яка отримала дозвіл для екстреного медичного застосування під зобов’язання в Україні. Раніше МОЗ зареєстрував вакцини для профілактики COVID-19 Pfizer та AstraZeneka.

Наприкінці 2020 року Україна уклала угоду на постачання 1,9 млн доз вакцини виробництва Sinovac Biotech.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні зареєстрували китайську COVID-вакцину Sinovak 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.03.2021 563
Еще материалы раздела «Суспільство»