<
НОВИНИ ДНЯ: Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитуваннявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
10.03.2021 260

Пошук майстрів в інтернеті: переваги і недоліки

За допомогою інтернету здійснюється більш швидкий вибір кандидатур, ніж в реальності. Ви заочно знайомитеся з людиною, результатами її праці, оцінюєте важливі професійні показники, не витративши ні хвилини на спілкування з потенційним кандидатом. На цьому етапі відбувається відсів потенційних претендентів, що звужує коло для пошуку відповідних фахівців.

Схема підбору персоналу

З десяток найбільш відомих ресурсів, таких як Work.ua, Rabotaplus, 101.com.ua, орієнтовані на розміщення вакансій від комерційних осіб. Претендент може передзвонити, вислати резюме, а потім довго чекати рішення щодо його кандидатури. Ще один варіант пропонує на платній основі отримати доступ до бази здобувачів, чиї резюме зберігаються роками. Так відбувається в компаніях. Коли потрібен фахівець в приватному порядку, все відбувається аналогічно. Єдиним «мінусом» є відсутність інформації про сайт, де зібрані ці професіонали.

Онлайн-платформи надання послуг збирають базу виконавців, під яких клієнти надають список завдань. Детально це розписано тут: https://bigkyiv.com.ua/poshuk-riznyh-spetsialistiv-v-interneti/. Замовники самі вибирають, до кого звернутися. Це зручно, бо, крім професійних навичок, в деяких випадках важлива комунікаційна відповідність. Широкі вікові рамки допомагають величезній кількості фахівців стати корисними в різних сферах діяльності. Практично в кожному місті України вдається знайти фахівця під конкретні запити.

Нюанси в пошуку потрібного помічника

Що писати в оголошенні ви і самі знаєте. Хочеться звернути увагу на деякі моменти в успішному підборі кандидата.

1. Робота буває терміновою і тривалою за часом. Обов'язково вказуйте, який обсяг передбачається виконати, намічайте терміни.

2. Місце, куди потрібно приїхати вибраній особі. В особистій бесіді з виконавцем ви повідомляєте йому повну адресу, а для первинної інформації відзначаєте населений пункт (якщо це велике місто, то додайте назву вулиці). Люди повинні орієнтуватися, куди саме доведеться їхати, навіть якщо поки вони ще не співпрацюють з вами. Наприклад, якщо написати «Київська область», то в зазначеному радіусі знаходиться занадто багато містечок і сіл.

3. Ваші очікування. Яким би вас хотілося бачити результат? Що повинен зробити виконавець, щоб робота стала виконаною? Чи будете ви прислухатися до його пропозицій щодо виконання завдання або ж хочете, щоб виконавець діяв відповідно до чітких інструкцій, отриманих від вас?

entrepreneur-593371_1920_2

Доступні фахівці

1. Фотографи, діджеї, відеооператори. Коли намічається святкування весілля, річниці, дитячих хрестин, потрібно зберегти важливі моменти.

2. Хатня робітниця. Утримувати житло в порядку бажає кожен. Навчений фахівець створить чистоту і затишок у вашій оселі. Детально про клінінг можна почитати тут.

3. Заміські роботи. Тут потрібні фахівці з будівництва, помічники для роботи на городі.

4. Ремонт меблів. Скрип дивана, продавлені пружини, подерта оббивка дають привід звернутися до тих, хто готовий відновити цілісність м'яких меблів. А якщо проблеми з кухонними ящиками, шафами-купе, то і тут знайдуться справжні умільці.

5. Професіонали в роботі з сайтами, соцмережами. Щоб мати інтернет-представництво магазину, який функціонує в режимі офлайн, звертаються до програмістам, копірайтерів, SMM-менеджерів, сео-оптимізаторів. А хтось повноцінно продає товари через інтернет, тому зацікавлений у наповненні і просуванні свого сайту.

Підбирати помічників в бізнес, виконавців для одноразових справ можна різними способами. Пошук потрібних кандидатів найкраще вести за допомогою інтернету. Спробуйте, щоб самому переконатися в цьому.



Оценка материала:

5.00 / 1
Пошук майстрів в інтернеті: переваги і недоліки 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
10.03.2021 260
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 326
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326