<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травнявсі новини дня
Політика
Україна
13.03.2021 529

Війна на Донбасі: 14 обстрілів, загинув боєць ЗСУ

Протягом минулої доби, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожого снайперського вогню загинув український військовослужбовець.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», поблизу селища Катеринівка окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Неподалік населеного пункту Південне збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл позицій українських захисників з мінометів 82 калібру та великокаліберних кулеметів. Внаслідок цього, один український воїн отримав бойове травмування.

Біля Старогнатівки, російсько-окупаційні війська обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових гранатометів, а біля селищ Тарамчук та Піски – зі стрілецької зброї та станкового протитанкового гранатомета.

Біля населеного пункту Гнутове, загарбники вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а у передмісті Водяного - з ручних протитанкових гранатометів. У цьому ж напрямку було помічено інженерні обладнання позицій військ противника.

Поблизу Мар'їнки, збройні формування РФ вкотре здійснили обстріл позицій українських захисників. Внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення не сумісні з життям.

Станом на 7 годину ранку, 13 березня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені у районі населеного пункту Піски. Противник відкривав вогонь у бік наших позицій з підствольних гранатометів та стрілецької зброї. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 14 обстрілів, загинув боєць ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
13.03.2021 529
Еще материалы раздела «Україна»