НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
14.03.2021 529

Новий український лоукост отримав право виконувати польоти

Державіаслужба України видала новому українському лоукосту Bees Airline сертифікат експлуатанта, який дає право на польоти.

Про це avianews.com повідомив представник авіакомпанії.

Зараз в Україні вже розміщено один літак лоукоста. Це МАУ Boeing 737-800 з реєстрацією UR-UBB 2010 року випуску, який раніше літав у МАУ.

Авіалайнер розпочне перевезення пасажирів з 18 березня на чартерній лінії Київ-Шарм-еш-Шейх, з 19 березня - на лінії Київ-Марса-Алам.

Другий літак, аналогічний Boeing, зараз фарбують у Європі, він прибуде в Україну після отримання нової лівреї.

Обидва авіалайнери мають можуть перевозити до 189 осіб. Літаки такої ж комплектації використовує найбільший лоукост Європи Ryanair.

У травні Bees Airline планує отримати ще два літаки і розширити флот до чотирьох авіалайнерів.

Стратегія нового українського лоукоста передбачає роботу на чартерних рейсах на замовлення туроператорів і виконання регулярних рейсів. Базовим аеропортом авіаперевізника буде "Київ" (Жуляни).

Нагадаємо, зараз схожу концепцію на українському ринку застосовує авіакомпанія SkyUp. Її до липня 2020 року очолював Євген Хайнацкий, який зараз є представником акціонерів Bees Airline.

Авіакомпанія Bees Airline була зареєстрована в Україні торік влітку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Новий український лоукост отримав право виконувати польоти 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
14.03.2021 529
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»