НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.03.2021 920

Ведучий «Зіркового шляху» Тімур Мірошниченко поділився секретами виховання дітей

Ведучий програми «Зірковий шлях» Тімур Мірошниченко на каналі «Україна» розповів, як виховує сина та доньку.

Тімур Мірошниченко два роки працює ведучим «Зіркового шляху» і вже 16 років - коментатором пісенного конкурсу «Євробачення». У свої 35 він реалізувався як люблячий чоловік та щасливий тато двох діток. Ведучий зізнається, що розуміння себе як батька, приходить досі.

Тімур допомагав дружині і підгузки змінювати, і навіть годувати молодшого сина Марка, коли той прокидався посеред ночі.

«Був такий проміжок часу, дружина каже – давай будемо домовлятися, хто сьогодні черговий. Але ця схема не працює. Тому хто першим почув, той встає і робить. Але прикольно, ти коли тримаєш 8, зараз вже 11 кг на руках і щось з ними робиш, це якась додаткова фізична активність», - говорить Тімур на каналі «Україна».

Однак, коли справа доходить до розподілу іграшок, старшій дочці поступитися брату вкрай важко.

«Ми пояснюємо, що це ж твій братик, у вас все спільне. Але є чіткий розподіл, де Міїні іграшки, де його. Причому за великим рахунком у нього 2 іграшки. Все інше – це Мієне. Ми намагаємося дітям нічого не забороняти. Хочеш кричати – кричи. Це спосіб комунікації. Тому, якщо дитина кричить, одразу їй закривати рота, тому що сусідів розбудиш, - це може бути травма насправді. Прямо так, щоб в куток ставити чи бити – звісно такого немає. Можемо просто сказати серйозним тоном, що так робити не можна. Ми з дітьми розмовляємо, як з дорослими людьми, - говорить Тімур Мірошниченко і додає, що завжди знає як втішити доньку. - Я її можу взяти на ручки, вона мене обіймає, я їй просто кажу – не плач, все буде добре. Якщо вона вдарилася, поцьомати те місце, де вдарилася. У татка ж поцілунок лікувальний, він одразу все загоює».

За словами Тімура, маленький син більш посидючий. Йому якщо сісти, десь покрутити іграшки, розібрати, може затриматися. Мія такою не була. Хлопчик легко знаходить собі забавку, навіть без іграшок. Нещодавно у Марко з’явилася звичка все викидати в унітаз.

«Він просто підходить, відкриває кришку і кидає. І йде. А ще в нього є така звичка, коли щось нове даєш йому з’їсти, він спочатку це просто кине на підлогу обов’язково. Потім подивиться, і з’їсть, - говорить Тімур Мірощниченко, який не забороняє сину їсти з підлоги, - на пляжі вони все одно пісок їдять, ще щось, якщо обмежувати, то ще більше буде дитина хворіти. Як не крути, це ж виробляється імунітет».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Зіркового шляху» Тімур Мірошниченко поділився секретами виховання дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.03.2021 920
Еще материалы раздела «Суспільство»