НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Іранувсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
19.03.2021 1334

В Україні стало більше пенсіонерів

В Україні зросла кількість пенсіонерів. У Пенсійному фонді (ПФУ) відзвітували, що за минулий рік призначили понад 350 тисяч нових виплат українцям.

У цілому за рік Пенсійний фонд забезпечив виплати більш ніж 11 млн українців, повідомляють новини "Сьогодні" на каналі "Україна". Але слід розуміти, що йдеться не тільки про пенсії за віком, а й про всі інші пенсійні виплати.

Розмір пенсії протягом року в середньому виріс на 420 гривень. При цьому міністерка соціальної політики Марина Лазебна вважає, що пенсії українців можна буде збільшити в 1,5-3 рази.

Загальна сума виплачених пенсій майже досягла 480 млрд гривень – це на 10% більше, ніж у 2019 році.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні стало більше пенсіонерів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
19.03.2021 1334
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»