НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
17.09.2021 782

Ryanair запланувала агресивну експансію в Україні

Ірландський лоукостер Ryanair запланував агресивну експансію в Україні. За словами генерального директора авіакомпанії Майкла О'Лірі, вона почнеться після того як Україна приєднається до "відкритого неба" з Євросоюзом.

Про це пише Reuters.

"Один ринок, на який я б звернув увагу, - це Україна... Я б сказав, що ми станемо великим інвестором в Україні, коли вони приєднаються до "відкритого неба" Євросоюзу", - сказав він.

Ryanair виконує рейси в Україну з 2018 року. Зараз авіакомпанія літає в п'ять українських міст, але може збільшити свою присутність до 12 аеропортів, які технічно готові до рейсів. На думку О'Лірі, пасажиропотік можуть забезпечити українські трудові мігранти. Крім того, раніше авіакомпанія заявляла про потенціал на внутрішньому ринку України.

"Думаю, це буде моделлю, до якої ми агресивно рухатимемося", - сказав О'Лірі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ryanair запланувала агресивну експансію в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
17.09.2021 782
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»