НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
27.02.2008 18:01 18938

Оплатить парковку в Киеве будет возможно через мобильный телефон

"Киевтранспарксервис" договорилось с операторами мобильной связи о введении оплаты за парковку с помощью мобильных телефонов на парковках в центре Киева. С 15 марта оплатить парковку с помощью мобильного телефона, водители смогут на трех парковках на Бессарабской площади и всех парковках по улице Пушкинской. С апреля - еще на двадцати парковках в центре Киева.

Для того, чтобы воспользоваться услугой, водителю необходимо купить стартовый пакет (105 грн. или 55 грн.), включающий наклейку на автомобиль, которая обозначает, что он водитель пользуется этой услугой, и скретч-карту (100 или 50 грн.).

По информации "Киевтранспарксервис".

Оценка материала:

3.50 / 6
Оплатить парковку в Киеве будет возможно через мобильный телефон 3.50 5 6
Життя та Стиль / Автоклуб
27.02.2008 18:01 18938
Еще материалы раздела «Автоклуб»