<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
22.05.2024 194

МВС відновило замовлення індивідуальних автономерів: як отримати

Популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для замовлення. Сервісні центри МВС відновили цю послугу, після тимчасового призупинення.

grad_ua_2ff5e0e70ce0fb13a33ab08d29ce1e4c_650x410_22.05.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Міністерства внутрішніх справ.

Автовласники знову можуть замовити індивідуальні номерні знаки онлайн - для цього варто скористатись Кабінетом водія. Також послуга доступна при особистому зверненні до будь-якого зручного сервісного центру МВС.

Вартість послуги:

  • спецпродукція (номерний знак) для легкових авто - 204 гривень;
  • спецпродукція (номерний знак) для мотоциклів - 92,4 гривні;
  • три символи (мінімальне замовлення) - 300 гривень;
  • кожний наступний (до восьми символів) - 90 гривень;
  • графічний елемент - 500 гривень.

Отримати індивідуальний номерний знак можливо двома способами:

  • самостійно:
  • з доставкою на відділення "Нової Пошти".

Самостійно забрати індивідуальний номерний знак можливо у Головному сервісному центрі МВС у Києві - в управлінні стандартизації за адресою вул. Мрії, 19.

Послуга із виготовлення індивідуальних номерних знаків надається до 40 днів.

За додатковою консультацією звертайтесь до профільного відділу за телефоном: (044) 374-13-67 або (044) 374-13-68

Замовлення індивідуальних автономерів

Індивідуальний номерний знак - це додаток до номерного знаку державної реєстрації транспортного засобу за індивідуальним замовленням власника. Напис є унікальним і не може повторюватись.

Номерний знак для легкових автомобілів може містити від трьох до восьми символів - від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр. А напис для мотоциклів - від трьох до шести символів - від двох до п’яти літер і цифр. Індивідуальний номерний знак має містити не менше ніж дві літери.

Нагадаємо, що минулого року в Україні змінили вартість платних номерних знаків для авто. Детальніше про це можна дізнатись в матеріалі РБК-Україна.

Ми також писали, що в Україні внесли зміни до Правил дорожнього руху, які торкнулися навчальних транспортних засобів. Букву "У" вирішили замінити на букву "Н".

Оценка материала:

5.00 / 1
МВС відновило замовлення індивідуальних автономерів: як отримати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
22.05.2024 194
Еще материалы раздела «Автоклуб»