НОВИНИ ДНЯ: Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемоги  На вихідних у деяких областях істотно похолодаєвсі новини дня
Бізнес
Економіка
23.03.2021 570

Україна пропонує ЄБРР приєднатися до проектів у дорожній галузі

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із президентом ЄБРР Оділь Рено-Бассо. Сторони обговорили розвиток двостороннього співробітництва і підготовку нових спільних проектів концесії в дорожній галузі.

Про це у вівторок, 23 березня, повідомляє урядовий портал.

За словами прем'єр-міністра, українська сторона особливо зацікавлена в реалізації з ЄБРР спільних проектів з модернізації, подальшого розвитку транспортної інфраструктури і підтримки енергетичного сектору.

"Пропонуємо ЄБРР долучитися до впровадження нових концесійних проектів, зокрема впровадження програми державного приватного партнерства в дорожній галузі", - сказав він.

Президентом ЄБРР Оділь Рено-Бассо зазначила, що ЄБРР продовжить підтримувати реформи, які сприяють стабільному і передбачуваному бізнес-клімату в Україні.

"Як найбільший іноземний інвестор в країні, ЄБРР твердо прихильний до України і має амбіційний порядок денний на 2021 рік. Ми продовжимо зосереджуватися на приватному секторі, зокрема на банках і малому бізнесі, і на проектах, що сприяють "озелененню" економіки", - підкреслила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна пропонує ЄБРР приєднатися до проектів у дорожній галузі 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
23.03.2021 570
Еще материалы раздела «Економіка»