<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.03.2021 923

Глава «Укроборонпрому» розказав, як його лікують від COVID-19 в Японії

Глава «Укроборонпрому» Юрій Гусєв вже сьомий день знаходиться в японському госпіталі. Тиждень тому він у складі української делегації прибув до Токіо, але в аеропорту у нього виявили коронавірус і відправили до лікарні.

«Відчуваю себе добре. Сатурація і температура в нормі. Хочу коротко вам показати, який вигляд має палата в госпіталі в Японії – вона досить скромна. Але тут є все необхідне... Є кімната, де можна сходити в туалет і прийняти душ», – розповів Гусєв у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Глава «Укроборонпрому» сподівається, що в найближчі кілька днів отримає два негативних тести, проведе зустрічі, які були заплановані, і повернеться додому до робочих справах.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава «Укроборонпрому» розказав, як його лікують від COVID-19 в Японії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.03.2021 923
Еще материалы раздела «Суспільство»