<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2021 467

Україна готова до будь-якого розвитку подій з Росією – Секретар РНБО

Рада національної безпеки і оборони України готова до будь-якого сценарію розвитку подій з Російською Федерацією.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов заявив Радіо НВ.

«Мені складно сказати, як розвиватиметься ситуація з Російською Федерацією, тому що є декілька сценаріїв, він не один. Ми готові до будь-якого сценарію», - сказав він.

Як зазначив Данілов, Україна розуміє, що вона не самотня у протистоянні з агресором.

«Треба розуміти, що ми не є самотніми, у нас є партнери, і ми постійно з ними спілкуємося, тримаємо руку на пульсі. У нас є чітке розуміння, що відбувається в Європі, в Євросоюзі, хто дійсно є нашим партнером, а хто лише робить вигляд, що він наш партнер. Ті, хто заграють з Російською Федерацією, так само є», - наголосив Данілов.

Як повідомлялося, Росія в лютому 2014 року розпочала збройну агресію проти України, захопивши частину її території – Крим. Згодом російські регулярні війська та керовані РФ бойовики окупували окремі райони Донецької та Луганської областей України.

Євросоюз, США та інші країни запровадити проти Росії санкції через її агресію в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна готова до будь-якого розвитку подій з Росією – Секретар РНБО 5.00 5 1
Політика / Україна
25.03.2021 467
Еще материалы раздела «Україна»