<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.03.2021 1120

У столиці змінили карантинні правила для громадського транспорта

Комісія КМДА з питань надзвичайних ситуацій дозволила громадському транспорту перевозити більше пасажирів - до 50% від загальної місткості транспортного засобу.

Про це у Фейсбуку повідомляє Київпастранс.

«З 26 березня наземний громадський транспорт зможе перевозити більше пасажирів. Адже громадський транспорт перевозитиме не лише сидячих, а й певну кількість стоячих пасажирів - сумарно половину від загальної місткості транспортного засобу», - йдеться у повідомленні.

Таким чином, наявні ліміти на перевезення рухомим складом у 50% сидячих місць змінені на 50% від загальної пасажиромісткості, уточнює Київпастранс.

Водночас у відомстві нагадують, що карантинні обмеження в транспорті залишаються, тож закликають усіх до відповідальності та дисциплінованості.

Як повідомлялося, у зв’язку із погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у столиці запроваджено суворі карантинні обмеження з 20 березня до 9 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У столиці змінили карантинні правила для громадського транспорта 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.03.2021 1120
Еще материалы раздела «Суспільство»