<
НОВИНИ ДНЯ: Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.03.2021 753

Як прийняти себе і почати змінюватися: ТОП-3 поради від стиліста мейковер-шоу «Місія: краса»

Багато психологів говорять про те, що важливо себе любити. Але як правильно діяти та що треба робити в першу чергу? Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара вже не раз помічав, що деякі учасники мейковер-шоу «Місія: краса» не бачать своїх сильних сторін. Його поради допомогли як героям програми, так і глядачам змінити ставлення до себе.

Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара в кожному випуску змінює зовнішній вигляд учасників мейковер-шоу «Місія: краса». Але крім цього, ведучий завжди розказує, як почати поважати та цінувати себе.

Що робити, якщо вам не подобається ваша зовнішність?

Команда мейковер-шоу «Місія: краса» одного разу обрала декілька яскравих зірок, які не вписуються в еталонні стандарти. Але ці знаменитості зрозуміли: коли є мрія або мета, тоді надумана недосконалість – це лише неправильне уявлення про себе.

Наприклад, Адель стала відомою, незважаючи на пишні форми. Щербинка Ванесси Параді сприймається як зворушлива риса її зовнішності. А вугласта фігура не завадила Сарі Джессіці Паркер стати іконою моди. І кожна зірка, обравши свій шлях, перемогла.

Перша порада

«Деяким жінкам потрібно нарешті зрозуміти, що вони красиві, у них є хороші природні дані, – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара й запропонував зробити таке завдання: – Кожен день знаходьте та записуйте 3 гарні риси своєї зовнішності».

Це потрібно робити не менше 90 днів, а ще краще – влаштувати челлендж #100днів. Сьогодні це актуально, відмінно бадьорить і закріплює звичку. Хоча зміни можна побачити вже через два тижні.

Що робити, якщо ви відчуваєте нелюбов до себе?

Наші думки викликають почуття, а ті в свою чергу – дії. Одна з героїнь програми «Місія: краса» постійно казала своєму чоловікові: «Я у тебе негарна». Ільяс Сахтара жорстко дав зрозуміти, що це неправильна поведінка.

Друга порада

«Якщо ви вважаєте себе негарною та непримітною, починайте працювати над собою, як кінь, щоб стати привабливою, – сказав ведучий Ільяс Сахтара всім, хто розповідає таку «правду» про себе близьким. – Змініть ниття на бажання побороти лінощі, знаходьте час, щоб приділяти собі увагу. Але якщо ви не змогли себе в чомусь перебороти, продовжуєте скиглити та жалітись, тоді виходить, що нічого не змінилось».

Якщо добре виглядати вам заважає серйозна хвороба?

Одна з героїнь мейковер-шоу «Місія: краса» змирилась з тим, що хвороба виявилась сильнішою, ніж бажання доглядати за своєю зовнішністю.

«Співачка Анастейша перемогла онкологію. У Геллі Беррі діабет, але вона цвіте! У Сари Хайленд проблеми з нирками, – сказав Ільяс Сахтара. – У світі багато прикладів, коли життя не закінчується на діагнозі. Якщо жінка не обирає себе, тоді жіночий вогник гасне».

Третя порада

«Вирішіть, якою людиною ви хочете стати, та починайте діяти. Обирайте те, що личить цьому образу,  – сказав Ільяс Сахтара. – Зовнішній вигляд безпосередньо пов'язаний із якістю життя та з думками про себе».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Як прийняти себе і почати змінюватися: ТОП-3 поради від стиліста мейковер-шоу «Місія: краса» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.03.2021 753
Еще материалы раздела «Афіша»