<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.03.2021 646

Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Скажи мені правду»

У неділю, 28 березня, о 16:40 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Скажи мені правду» спільного виробництва компанії FILM.UA Group і каналу. Благополучний світ головної героїні Насті, в якому героїня жила довгі роки, опиняється під загрозою, і жінці доводиться розраховувати тільки на власні сили.

Нещастя обрушуються на домогосподарку Настю Валевську раптово. Її чоловіка, бізнесмена Ігоря, заарештовують. У доньки Ніки – важкий напад астми. Настя метається між лікарнею і СІЗО. Ціною неймовірних зусиль їй вдається врятувати Ігоря від в'язниці. Але радість була недовгою – Настя дізнається, що чоловік давно їй зраджує. Забравши доньку, вона йде від Ігоря і намагається почати все з нуля. Однак шлях героїні до нового життя і нової себе виявиться зовсім нелегким.

Головну роль у новій історії виконала акторка Анастасія Цимбалару. Крім одного імені, з цією героїнею артистку пов'язують і спільні риси – вона також емоційна і приймає все близько до серця.

«Думаю, що багато жінок впізнають себе в моїй Насті. Я дуже рада, що мені довелося зіграти таку глибоку і сильну особистість. Так, вона трохи наївна, але при цьому чесна і щира, – розповідає Анастасія Цимбалару. – Головне – вона зовсім не схожа на більшість героїнь, яких я зіграла раніше: в моїй кінобіографії досить багато гламурних, фатальних красунь, які руйнують життя головних героїв. Але Настя зовсім інша! Так, їй буде дуже непросто, але вона не має права здаватися».

Також у фільмі знялися актори Кирило Кузнєцов, Артем Позняк, Дмитро Саранськов, Вікторія Карпінська, Карина Мушта, Єлизар Назаренко та інші.

Режисер-постановник – Роман Ткаченко. Оператор-постановник – Дмитро Юриков. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Віктор Мірський, Ірина Черняк, Олена Малкова, Кирило Горобець, Тетяна Носенко. Виробництвом серіалу займалися компанія FILM.UA Group і канал «Україна». Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Скажи мені правду» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.03.2021 646
Еще материалы раздела «Афіша»