<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.03.2021 740

Ток-шоу «Говорить Україна» рятуватиме дворічного хлопчика, який став заручником власної родини

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у понеділок, 29 березня, розкриються подробиці життя дворічного Михайлика. Його батько Валерій звернувся у ток-шоу.

За словами чоловіка, хлопчику потрібна медична допомога, але родина не має коштів. Валерій з сумом дивиться на інших дітей, які бігають та граються, адже його син у два роки виглядає, як немовля, а пів тіла – заніміло. Лікарі начебто не ставлять точний діагноз дитині, а єдине чим батько може допомогти Михайлику – це масажі. Які таємниці минулого приховує родина Михайлика? Чому дворічна дитина залишилася на рівні розвитку немовля? І кому може бути вигідно його не лікувати, стане відомо в студії.

Валерій виховує Михайлика з мамою хлопчика, Надією. Хоча чоловік зазначає, що береться за будь-яку роботу задля допомоги сину, односельці мають іншу думку.

За словами сусідки, родина оселилася в їхньому селі лише місяць тому і маленький Михайлик їм потрібен для жебракування. Надія та Валерій ніде не працюють. Цілими днями ходять по холоду з розкритим Михайликом у візочку. Пізно вечері, або вночі батьки йдуть з дитиною під церкву, щоб за рахунок хлопчика їм давали люди: їжу, гроші та одяг. Батьки не палять і не зловживають алкоголем, але їхня поведінка та, як вони ставляться до сина, наштовхує на думку, що вони використовують хлопчика.

«Окрім церкви люди і так їм допомагають, просто до дому приносять як речі, так і іграшки для дитини. А де діваються ті всі речі - не відомо! Чомусь у дитини, яку ночами возять до церкви, лише одна іграшка – це пластикова пляшка! Дитина постійно в одних і тих же речах, і з цією старою пластиковою пляшкою. Та найбільше мене непокоїть те, що пляшка ще й буває не пустою, а точніше з якоюсь дивною рідиною. В нас у всіх є криниці, і вода однакова: чиста і прозора. А в них, чомусь каламутна! Малий дуже багато спить, це не схоже на нормальну поведінку дитини!», - говорить на каналі «Україна» сусідка батьків Михайлика.

Журналісти «Говорить Україна» взялися за власне розслідування та дізналися, скільки насправді дітей у матері хлопчика, хто їх виховує, та що скаже лікар про реальний стан здоров’я Михайлика, відповіді на ці та інші питання прозвучать у понеділок к студії ток-шоу.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ток-шоу «Говорить Україна» рятуватиме дворічного хлопчика, який став заручником власної родини 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.03.2021 740
Еще материалы раздела «Афіша»