<
НОВИНИ ДНЯ: Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.03.2021 776

Безоплатне навчання для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій

Курси підготовки абітурієнтів із Криму та ОРДЛО відкриває Україна. Слухачів забезпечать житлом і стипендіями – оголосили у Міністерстві із питань реінтеграції.

25 вишів прийматимуть майбутніх студентів на два місяці. Потому вони зможуть вступити до будь-якого із них. На підготовку одного студента із бюджету виділять від 8 до 13 тисяч гривень на місяць.

В уряді очікують, що на курси приїдуть близько тисячі абітурієнтів із тимчасово окупованої частини Донбасу ти Криму – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Безоплатне навчання для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.03.2021 776
Еще материалы раздела «Суспільство»