<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.03.2021 760

Романтичний Дракон у шоу «МАСКА» довів Володимира Остапчука до сліз

Наближається фінал найпопулярнішого на українському ТБ шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи на каналі «Україна», тож учасники роблять усе можливе, аби стати переможцем грандіозного проєкту. Минулої суботи запальний Дракон, який ще недавно дивував глядачів досить зухвалою поведінкою, кардинально змінився і своїм виступом зворушив зіркових детективів до сліз.

У підказках перед виступом герой розповів, що неабияким випробуванням для нього було завоювати справжню українську принцесу. Спочатку він був для неї пустим місцем, але тільки закохані Дракони спроможні на геройські вчинки.

На сцені гіпершоу «МАСКА» Дракон вразив неймовірно чутливим виконанням пісні «Соколята». Після такого виступу глядацький зал зірвався оваціями, вигукуючи учаснику «Браво».

«Ми думали, що ти такий грізний, а ти он який чутливий! Розчулив нас такою красивою піснею», – зазначила Оля Полякова.

«Дякую тобі, Драконе! Ти навіть мене змусив пустити сльозу», – зізнався ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Після цього детективи взялися гадати, яка знаменитість криється в цьому образі. DZIDZIO має два варіанти – музикант Арсен Мірзоян або актор Дмитро Ступка, тому попросив Дракона розповісти про свого дідуся. Учасник сказав, що один його дідусь був звичайним шофером, а другий – дуже відомий на всю Україну. Тож DZIDZIO переконався, що це дійсно може бути Дмитро Ступка – внук легендарного артиста Богдана Ступки. А ось Олег Винник і NK | Настя Каменських вважають, що там може ховатись лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Чим дивуватиме Дракон в одинадцятому випуску популярного шоу «МАСКА»? Та чи вдасться йому потрапити у фінал грандіозного проєкту?

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 27.03.21 становила 25,12%, рейтинг – 9,01%, частка в момент зняття маски – 33,67%**. Охоплення за 10 випусків 13 010 688 глядачів***.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Романтичний Дракон у шоу «МАСКА» довів Володимира Остапчука до сліз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.03.2021 760
Еще материалы раздела «Афіша»