<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Україна
02.04.2021 477

Війна на Донбасі: 13 обстрілів, поранені двоє бійців

Протягом минулої доби, 1 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу Пісків, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го та 120-го калібрів, а біля населених пунктів Старогнатівка, Авдіївка та Водяне, що на Приазов’ї, окупанти обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Водяного, що на Донеччині, російські найманці застосували у напрямку позицій українських захисників протитанковий ракетний комплекс. Поблизу населених пунктів Світлодарське, Луганське та Золоте-4 загарбники обстрілювали українських захисників із автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті селищ Шуми та Новотошківка противник обстрілював з автоматичних станкових гранатометів. Два військовослужбовці зі складу операції Об’єднаних сил отримали поранення.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку, 2 квітня, обстрілів не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 13 обстрілів, поранені двоє бійців 5.00 5 1
Політика / Україна
02.04.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»