<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
05.04.2021 519

Великі мережі АЗС почали знижувати ціни на бензин

Великі мережі АЗС за вихідні (2-5 квітня) знизили ціни на бензин.

Про це повідомили enkorr в Консалтинговій групі А-95 із посиланням на дані оперативного моніторингу.

На станціях ОККО і WOG ціна бензину марки А-92 опустилася на 1 грн/л, до 29,49 грн/л, а "п'ятірка" подешевшала на 1,5 грн/л, до 29,99 грн/л.

У мережі KLO бензин А-92 подешевшав на 10 коп./л, до 29,19 грн/л, бензин А-95 – до 29,49 грн л (-70 коп./л). На UPG бензини подешевшали на 40 коп./л.

Такі мережі як AMIC, БРСМ-Нафта, Автотранс і Motto знизили ціни на бензини в межах 0,2-1 грн/л.

Як повідомив представник роздрібного ринку, коригування цін проведене в рамках підготовки до меморандуму між учасниками ринку і Кабміном, який буде підписаний сьогодні в другій половині дня.

Текст документа ще не опублікований, але, за інформацією видання, передбачає, що ціни на всі марки нафтопродуктів у квітні будуть нижче 30 грн/л. Перевищення цього рівня можливе лише в разі різкої зміни кон'юнктури світового ринку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Великі мережі АЗС почали знижувати ціни на бензин 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
05.04.2021 519
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»