НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березнівсі новини дня
05.04.2021 488

МАУ перезапуститть 14 регулярних авіарейсів цього літа

Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" оголосила про рішення перезапустити 14 регулярних міжнародних маршрутів у літньому розкладі 2021 рік. Також компанія відкриє ще один новий напрям.

Про це повідомляє прес-служба МАУ.

Авіакомпанія панірує запустити авіарейси з Києва в Ніццу, Делі, Анкари, Риму, Варшави, Афін, Кишинева, Барселону, Ларнаки, Ташкент і Батумі. Продаж авіаквитків вже відкрита на сайті авіакомпанії.

Компанія також анонсувала запуск нового прямого рейсу з Києва в місто Джидда в Саудівській Аравії, проте квитків поки немає у продажу.

Регіональна маршрутна мережа авіакомпанії згідно з оновленими планами поповниться рейсами Одеса-Вільнюс, Львів-Тель-Авів і Харків-Тель-Авів.

Чартерні польоти МАУ має намір виконувати з Києва у Ла-Романа, Невшехір, Марса-Алам, Пулу і Спліт.

Оценка материала:

5.00 / 1
МАУ перезапуститть 14 регулярних авіарейсів цього літа 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
05.04.2021 488
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»