<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.04.2021 1363

Марина Кухар показала найтрендовіші образи сезону весна-літо 2021

Популярна ведуча інформаційних випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» здивувала яскравими образами цього сезону.

Глядачі звикли бачити Марину Кухар в основному в строгих і стриманих вбраннях, як і передбачає стиль ведучої новин. Відкриваючи себе з нової сторони, відома журналістка продемонструвала, якому одягу надає перевагу поза ефіром, і яким модним тенденціям буде слідувати в цьому сезоні.

Сукня в горох – маст-хев прийдешнього літа. Серед безлічі популярних принтів, саме горох залишається фаворитом відомих дизайнерів. Модний в цьому сезоні небесно-блакитний відтінок вдало підкреслює ніжність і жіночність телеведучої. Ще одна перевага цієї сукні – багатофункціональність. У поєднанні з улюбленими кедами – відмінний варіант для довгих літніх прогулянок. Віддавши перевагу човникам на підборах, вийде створити елегантне вбрання для романтичного вечора.

Марина Кухар обрала безперечний тренд – напівпрозору блузку з воланами і коротким фактурним рукавом. Напівпрозорі тканини не виходять з моди вже кілька сезонів поспіль. У комплекті з яскраво-червоними брюками вдалося створити сміливий, але універсальний образ, який буде доречний, як для робочої зустрічі, так і для обіду з подругами. До того ж, брюки широкого крою досить ефектно виглядають при ходьбі.

У сукні середньої довжини насиченого коралово-бордового кольору легко впізнати стильну ділову жінку. Пояс з акцентною пряжкою вигідно підкреслює талію, а вертикальні смужки по боках візуально подовжують силует. До сукні ведуча підібрала бежеві туфлі на підборах, адже взуття з гострим носком знову повертається в моду.

Оценка материала:

5.00 / 1
Марина Кухар показала найтрендовіші образи сезону весна-літо 2021 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.04.2021 1363
Еще материалы раздела «Суспільство»