<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.04.2021 396

Канал «Україна» стане ексклюзивним транслятором церемонії вручення премії «Оскар»®

Восьмий рік поспіль телеканал «Україна» отримав права на ексклюзивну пряму трансляцію церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу «Оскар»®. 93-тя церемонія пройде знову в Лос-Анджелесі, а глядачі каналу «Україна» матимуть унікальну можливість стати свідками головної події у світовій кіноіндустрії і разом з усім світом спостерігати за врученням найбажаніших відзнак у галузі кіно.

Цьогоріч церемонію вручення «Оскар»® було перенесено з лютого на квітень у зв’язку із впливом пандемії COVID-19 у світі. Попри зміни, організатори докладають усіх зусиль для того, щоб зробити подію найочікуванішим вечором у світі кіноіндустрії. Захід відбудеться 25 квітня на Юніон-стейшн, що в середмісті Лос-Анджелеса, із прямими включеннями з голлівудського кінотеатру «Долбі», а також супутніх майданчиків по всьому світу.

Номінанти премії «Оскар»® у 23 категоріях були оголошені 15 березня 2021 року. Вже відомо, що спеціальну нагороду імені Джина Гершолта віддано актору, режисеру, продюсеру і сценаристу Тайлеру Перрі й організації Motion Picture & Television Fund, яка допомагає працівникам кіноіндустрії з обмеженими ресурсами. Обидві вручать на 93-ій церемонії «Оскар»®. Гучних вечірок та заходів, що відбувались в рамках кінопремії, цього року не буде з огляду на проколи COVID-19.

Показ церемонії запланований у понад 200 країнах, серед яких і Україна. Завдяки прямій трансляції на телеканалі «Україна» глядачі стануть свідками найпрестижнішої і найкрасивішої кінопремії світу.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» стане ексклюзивним транслятором церемонії вручення премії «Оскар»® 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.04.2021 396
Еще материалы раздела «Афіша»