<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.04.2021 858

Ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів, як армія врятувала йому життя

Ведучий програми «Зірковий шлях» Даніель Салем на телеканалі «Україна», розповів про поранення, які отримав у Лівані.

Даніель Салем з дитинства шукав пригод і часто потрапляв в екстремальні ситуації. Рішення піти в армію, вважає ведучий, допомогло йому зберегти життя.

«Процес знищення дуже класна штука, особливо для хлопчика, і я думаю, що якби не армія, то я б не дожив до 37 років. Постійно якісь халепи, шукав завжди якусь найгарячішу точку в нашому регіоні, а там це було дуже легко знайти», - розповів Салем на каналі «Україна».

Потрапивши до лав армії, Салем вирішив пов'язати свою долю із військовою службою. Втім, зовсім скоро він розчарувався у професії своєї мрії.

«Були військові дії, мене призвали. Пам'ятаю, коли я перехотів бути військовим, повстанці мене зупинили і почали стріляти, і куля відрекошетила мені, ось тут справа шрам від осколка каменю, друга частина в ногу потрапила...Дуже було страшно, і я зрозумів – немає ніякого духу романтизму в цьому», - каже ведучий.

Тоді Даніель вирішив, він буде корисний людям, але в іншій справі. І вибравши медичний факультет, вирушив на навчання на іншу свою батьківщину – до Одеси. Вступивши на офтальмологічний факультет Одеського медичного університету імені Мечникова, Даніель познайомився там зі своєю майбутньою дружиною Марією. Після 10 років стосунків пара зіграла весілля, а через кілька років у них народилася дочка Санта-Луна. Попрацювавши рік лікарем, він покинув професію, щоб стати телеведучим. І з першого кастингу харизматичного і винахідливого хлопця взяли на роботу. Крім роботи на телебаченні, Даніель зацікавився ресторанним бізнесом і став ще успішним ресторатором.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів, як армія врятувала йому життя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.04.2021 858
Еще материалы раздела «Афіша»