<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
17.04.2021 516

Після переходу на «дистанційку» 70% людей стали більше любити свою роботу

Після переходу на віддалений режим роботи 70% опитаних співробітників кажуть, що стали більше любити свою роботу.

Про це свідчить дослідження компанії Lenovo, повідомляє 24 канал.

Також 56% працівників кажуть, що почали продуктивніше працювати вдома.

Співробітники віддають перевагу гнучкості віддаленої роботи: 88% працівників великих компаній бажають працювати вдома або з будь-якого іншого місця хоча б час від часу.

До речі, 83% керівників ІТ-підрозділів очікують, що після стабілізації ситуації віддалений режим роботи збережеться принаймні частково.

Як показує дослідження, безпека даних – найскладніше завдання для ІТ-відділів.

Щодо проблем, з якими зіштовхуються працівники, головною є – повільне або нестабільне інтернет-з’єднання вдома. Крім того, половина працівників середнього бізнесу та 42% представників малого і дуже малого бізнесу повідомляють про нестабільну ІТ-підтримку, коли вона необхідна.

Попри переваги віддалено роботи, 90% опитаних працівників все ж хочуть мати можливість приходити в офіс, не лише, щоб працювати, але й щоб побачитись із колегами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Після переходу на «дистанційку» 70% людей стали більше любити свою роботу 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
17.04.2021 516
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»