НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
05.05.2021 546

У BioNTech вважають свою вакцину ефективною проти усіх штамів коронавірусу

Вакцина від коронавірусу Pfizer-BioNTech надійно захищає від усіх відомих штамів.

Про це в інтерв’ю телеканалу СВС заявив директор компанії BioNTech Угур Сахін.

«У нас немає свідчень, що наша вакцина не діятиме проти наявних штамів коронавірусу», - сказав Сахін.

Він зазначив, що його компанія «аналізує, чи здатні антитіла, які виробляються після щеплення нашою вакциною, нейтралізовувати відомі штами».

«Наявні досі дані - дуже підбадьорливі стосовно усіх типів штамів», - розповів експерт.

Сахін додав, що вакцина Pfizer-BioNTech зумовлює два типи імунної реакції, тож «двох шарів імунітету достатньо, аби впоратися із наявними штамами». «Утім, ми, звісно, моніторимо варіанти вірусу, аби упевнитися в цьому», - зауважив він.

Як відомо, вакцина Pfizer-BioNTech виготовляється за технологією mRNA, яка дозволяє швидко «навчити» організм виробляти антитіла для боротьби із вірусом.

Оценка материала:

5.00 / 1
У BioNTech вважають свою вакцину ефективною проти усіх штамів коронавірусу 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
05.05.2021 546
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»