НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.04.2021 556

У «Ранку з Україною» астролог-нумеролог зробила гороскоп для найуспішніших українських артистів

Сьогодні вночі розпочинається весняний зорепад Ліриди. Він триватиме до 25-го квітня. І в цей час заведено загадувати бажання та заглядати в майбутнє. Тому астролог-нумеролог Айсулу Ахімова зробила передбачення українським зіркам на майбутнє. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» астролог розповіла, чи вийде Тіна Кароль знову заміж, чому NK | Насті Каменських варто почекати із народженням первістка, а кому із знаменитостей час купувати пелюшки.

За словами астролога-нумеролога, зіркова білявка Тіна Кароль, яка вже багато років самотня, нарешті зустріне своє кохання. Більше того, суджений співачки  ось-ось постукає в її двері:

«Вона може зустріти свого чоловіка, а точніше, до 6-го листопада, у перший тиждень місяця це станеться. А в цілому в її нумерології йде не один шлюб, – зазначила астролог-нумеролог Айсулу Ахімова в ефірі каналу «Україна». – А ще в неї може бути не одна дитина і якщо говорити конкретно про вагітність, то цей рік дуже сприятливий для цього».

Зіркове подружжя Потапа та NK | Насті Каменських небесні світила попереджають про непростий період.

«Цей рік у них пройде на енергетичному спаді, тому дуже важливо живитись енергією. Планети підказують, що Потапу та NK | Насті Каменських краще жити ближче до землі, тобто не у висотках і хмарочосах. Саме земля буде давати їм енергію», – радить зіркам астролог у програмі «Ранок з Україною».

Зірки й справді зараз мешкають у власному будинку в передмісті Києва. Крім того, астролог радить подружжю не поспішати з народженням дітей, а зосередитись на кар'єрі:

«Щодо народження дітей, їм краще почекати до наступного року і вже після дня народження Насті, не раніше осені, підходити до цього питання, тоді це буде легко і наповнено», – коментує Айсулу Ахімова.

Натомість стильній парі шоу-бізнесу співакам – Наді Дорофєєвій та Володимиру Дантесу  саме час купувати пелюшки.

«Для них це дуже гарний рік, якщо зараз, у найближчі 2-3 місяці, вони наважаться і завагітніють, то в такий період народяться дуже цікаві дітки – сильні і харизматичні», – розповіла астролог-нумеролог.

Та якщо Надя і Вова не наважаться стати батьками тепер, то чекати первістка доведеться не раніше ніж за два-три роки – запевняє експерт. А от улюбленець жінок і секс-символ української сцени Олег Винник також здивує своїх прихильниць. За прогнозами астролога, в родині співака станеться велика радість. Але Олег Винник старанно приховує своє особисте життя, тож найімовірніше все залишиться за кадром. Та хоч би що віщували зорі, приймати важливі рішення завжди – людям.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» астролог-нумеролог зробила гороскоп для найуспішніших українських артистів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.04.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»