<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Бізнес
Економіка
19.04.2021 460

Мінфін чекає транш кредиту МВФ не раніше вересня

Україна зможе розраховувати на отримання траншу кредиту Міжнародного валютного фонду(МВФ) за програмою Stand-By не раніше вересня 2021 року. Зараз йде узгодження умов.

Про це міністр фінансів Сергій Марченко сказав в інтерв'ю виданню lb.ua.

Як зазначив міністр, вересень - "це хороший варіант, до якого ми йдемо".

"Поки є прогрес, і я хочу бути в даному випадку оптимістом", - додав він.

За його словами, зараз йде обговорення зобов'язань, які готова узяти на себе Україна. При цьому ці формулювання "ще чітко не викристалізовані", а робота над текстом нового Меморандуму ще не починалася.

"Ми зараз звужуємо коло невирішених питань. За великим рахунком йдеться про конкретні формулювання за взятими Україною зобов'язаннями. І це коло максимально звузилося. У січні, коли була місія, було багато запитань, зараз їх менше. Залишився ряд питань антикорупції, які потрібно вирішити", - повідомив Марченко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мінфін чекає транш кредиту МВФ не раніше вересня 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
19.04.2021 460
Еще материалы раздела «Економіка»