<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.04.2021 425

«Головна тема» з‘явилась в TikTok

Команда суспільно-резонансного проєкту «Головна тема» з Оленою Кот на каналі «Україна» створила акаунт на популярній платформі TikTok. Відтепер глядачі зможуть зазирнути за лаштунки улюбленої програми і спостерігати за цікавими моментами, які залишаються за кадром.

Сторінку «Головної теми» в TikTok особисто веде Олена Кот, публікуючи відео з кумедними закадровими епізодами, які збереглись у неї за час існування проєкту. З роликів глядачі можуть більше дізнатися про процес зйомок, та побачити курйозні моменти, які не входять в ефір.

«Життя телевізійників – дуже яскраве і насичене, на зйомках часто відбувається багато курйозів і смішних ситуацій, які, як правило, в ефір не потрапляють, адже програма у нас серйозна. За час існування проєкту у мене накопичилася величезна кількість такого матеріалу. І мені здається, що ТikTok – ідеальна платформа для його розміщення. Хтось розкручує свої сторінки треш-контентом або чорним гумором, у нас же – все на позитиві і тільки здоровий гумор. Все, як у популярній пісеньці в ТikTok: «Доброта, позитив зміцнюють колектив». Я сама веду цю сторінку. Із задоволенням спілкуюся з фоловерами. Кожен день – новий ролик! Так що приєднуйтесь і насолоджуйтесь!», - розповіла ведуча проєкту Олена Кот.

Прихильники вже можуть оцінити перші відео, підписавшись на акаунт «Головної теми» в TikTok за посиланням:

https://vm.tiktok.com/ZMex8uEhP/

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема» з‘явилась в TikTok 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.04.2021 425
Еще материалы раздела «Афіша»