НОВИНИ ДНЯ: Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дронів  Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбівсі новини дня
Політика
Росія
23.04.2021 627

Навальний вирішив припинити голодування

Російський опозиціонер Олексій Навальний в п'ятницю, 23 квітня, оголосив про припинення голодування, яке розпочав наприкінці березня.

Про це він повідомив в Інстаграм.

"Вимогу допустити до мене необхідного лікаря я не знімаю - у мене зникає чутливість ділянок рук і ніг, і я хочу зрозуміти, що це і як це лікувати, але з урахуванням прогресу і всіх обставин починаю вихід з голодування. За правилами це ті самі 24 дні, і, кажуть, це навіть важче", - написав він.

Навальний у колонії почав голодування 31 березня та вимагав допустити до нього запрошеного лікаря. Минулого тижня його лікарі заявили про критичний стан. Після цього засудженого політика перевели в обласну лікарню для засуджених.

Днями по всій Росії пройшли акції з вимогою звільнити Навального, було затримано понад 1600 осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Навальний вирішив припинити голодування 5.00 5 1
Політика / Росія
23.04.2021 627
Еще материалы раздела «Росія»