НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
Бізнес
Економіка
27.04.2021 432

Україна розмістила 8-річні євробонди на $1,25 млрд

Україна оголосила про прайсинг нового випуску єврооблігацій на суму $1,25 млрд (із погашенням у 2029 році) з прибутковістю 6,875%.

Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

"Очікується, що новому випуску будуть присвоєні рейтинги "В" агентством Standard&Poor's і "В" – агентством Fitch. Розрахунки щодо нового випуску повинні відбутися 30-го квітня 2021 року", – йдеться в повідомленні.

Організатори розміщення – BNP Paribas, Deutsche Bank, Goldman Sachs International, JP Morgan.

"Ми раді оголосити про прайсинг нашого першого публічного випуску єврооблігацій цього року. Завдяки цій транзакції, Міністерство фінансів виконує нинішній план державних зовнішніх запозичень, більшу частину якого ми розраховуємо виконати за рахунок пільгового фінансування від міжнародних партнерів", – заявив міністр фінансів Сергій Марченко.

Залучені кошти будуть використані для фінансування загальних бюджетних призначень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна розмістила 8-річні євробонди на $1,25 млрд 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
27.04.2021 432
Еще материалы раздела «Економіка»