<
НОВИНИ ДНЯ: Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилосявсі новини дня
Політика
Україна
28.04.2021 491

Війна на Донбасі: 11 обстрілів, один український боєць загинув, четверо поранені

Російські окупанти минулої доби 11 разів обстріляли позиції українських військових. Загинув один боєць, ще один зазнав поранень та троє - бойові травмування.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, поблизу Водяного російсько-окупаційні війська відкривали вогонь по позиціях українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а біля населеного пункту Опитне – ще з протитанкового ракетного комплексу.

Неподалік селища Майорськ окупанти тричі обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті Талаківки збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл, використовуючи станкові протитанкові гранатомети, а біля населеного пункту Луганське – автоматичні станкові гранатомети.

У районі Кам’янки та Павлополя ворог кілька разів відкривав вогонь з автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів. Поблизу населеного пункту Широкине окупанти обстрілювали українські позиції зі стрілецької зброї.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

27 квітня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав травмування, несумісні з життям. Ще три військовослужбовці дістали бойові травмування.

Станом на 7 годину ранку, 28 квітня, обстрілів не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 11 обстрілів, один український боєць загинув, четверо поранені 5.00 5 1
Політика / Україна
28.04.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»